Cupcake.

Jag testade att göra cupcakes igår. Eller ja, chokladmuffins med cream cheese-klet på. Hur som, dom blev goda och såg ut typ såhär.





Inte världens finaste, men smaken var god och jag antar att är det som räknas.

Vi var och åt söndagsmiddag med Henriks föräldrar idag. Det blev wienerschnitzel till varmrätt och apfelstrudel till dessert. Behöver jag säga att jag rullade ut ur restaurangen? Fy bövelen vad gott med wienerschnitzel, det måste ätas snart igen.

Nu Solsidan!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag tog just ut mina muffins ur ugnen, ihopsjunkna :p hoppas de smakar iaf, som du sa :) (fast dina är ju jättesöta!)

2011-02-13 @ 20:43:15
URL: http://mamamill.blogspot.com
Postat av: Blond girl

Shit va fina de blev!!!Var de lika goda som de ser ut?Fika snart kanske?KRAMAR

2011-02-13 @ 20:44:07
Postat av: Elinor-Matildas mamma

Åh fy sjutton vad goda de ser ut! INTE bra alls ju när jag ska vara nyttig.... Ja men det e bra! Du får haka på så kan vi jämföra lite ;) du vet jag trodde inte att det var några problem när brorsan sa att jag skulle göra allt det. "hur svårt kan det vara" tänkte lilla jag.... Ja du... Det var jävligt jobbigt! Jag känner det redan i musklerna, imorgon blir det nog inga 20 sekunder med plankan.... Puh!

2011-02-13 @ 23:25:14
URL: http://redishfox.blogg.se/
Postat av: Lotte

Oh vad fina! Har länge funderat på att baka cupcakes men inte hittat nåt bra recept. Ska nog försöka på det under någon helg :)



De nya biceps- och tricepsövningarna som jag gör är otroligt bra, eftersom det är isolerade övningar så att man verkligen bara kan träna de musklerna utan att göra nåt fel. Den här bicepsövninge kör jag: http://www.youtube.com/watch?v=gYIqfI_Rk08



Tricepsövningen följer :)

2011-02-14 @ 10:30:24
URL: http://kunterbunt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0