Vårvädret på ingång.


Nu blev bilden lite mindre än jag hade tänkt mig, men det jag har ringat in är nästa veckas väder. Eller ja, vädret som det ska vara från onsdag och framåt. Stor sol och dubbelsiffriga grader. OH YES!

Duvan Arne.

Hela morgonen/förmiddagen har jag morrat över grannar som har haft väldigt mycket oljud. Oljud av det mer konstiga slaget. Hade inte Arne dykt upp strax efter hade jag anklagat dem för att ha en orgie. Det e alltså Arne och hans buddies som står för oljuden.


Här har ni honom, Duvan Arne. Han spatserade runt på balkongräcket som en annan kung.


Elvis var väldigt intresserad av Arne. Väldigt väldigt intresserad.

Efter ett tag flög Arne sin väg, då sprang Elvis till köket och satte sig där och spanade i stället.

(Ni kan ju försöka ignorera dom trötta tulpanerna... Dom e bara trötta, dom piggnar säkert till snart. Host host)

När jag fick error i min hjärna.

För övrigt så kunde jag inte somna om i morse efter att han den där sambon gått i morse. Detta resulterade i något som fick mig att skratta högt åt mig själv när jag väl låg där. På golvet det vill säga. Där jag tränade pilates. Klockan var kvart över sex. 06:15 på morgonen alltså.

Elvis satte sig en bit bort, blev väldigt reserverad och olustig över situationen ett tag. Han följde mina ben när jag gjorde osmidiga åttor i luften (alltså, jag sprattlade med benen i luften och försökte göra en rörelse som påminde om en åtta) och mjauade som en tok. Sedan kom han och satte sig på min mage och tittade mig i ögonen. Hans min sade allt. Typ: "Vad fan sysslar du med?"

Det kändes som syntax error i skallen. Men jag tränade iaf.

Nyklippt, solig vårdag och Backstreet Boys i öronen.


Idag hämtade jag ut den här söta, lilla saken. Den är himlans fin.


Se så liten! Och så rosa.


Jag beställde ett genomskinligt (typ) slemmigt skal till den. Inte riktigt lika fint. Men det känns bra att lyssna på Bruno Mars i den iaf, det är viktigt. Fast just nu spelas Backstreet Boys.


Så här glad kan man bli då! Frissan fixade himla fina Hollywood-lockar när jag var där idag. Det syns inte så bra just här, men jag kände mig fabulous när jag gick runt bland folk.


Hej hej! Over and out.

När ljuset slocknar.

Stå ej och gråt vid min grav.
Jag sover ej, jag gav mig av.
Jag är tusen vindar över sjön.
Jag är silverglittret i snön
Jag är solsken över mogen säd.
Jag är stilla regn i höstens träd.
När du vaknar i morgonens vila
är jag tysta fåglar som ila
i cirklande flykt över vatten.
Jag är milda stjärnor om natten.
Stå inte vid min grav och gråt.
Stå ej och sörj vid min grav.
Jag är ej död, jag gav mig.


Alla mina tankar går till dig L. Skickar all min styrka till dig och din bror.

När jag blir kung...

...ska jag avskaffa motvind när man cyklar.

En leopard med röda fläckar.

Idag beställde jag en ny liten pryl. När jag skriver liten, så menar jag liten. Min allra första ipod är påväg hem till mig! Jag ska ladda den full med bra låtar och träna duktigt hela tiden.


Se så fin!


Jag tränade idag och blev sådär hysteriskt röd i ansiktet igen. Det ÄR INTE normalt. Tog bildbevis som jag ska visa er. Kanske kan någon förklara för mig varför jag blir så flammig? Här kommer den, bjuder på den här...


(jag gör en sur min ifall ni undrar...)
Ser ni hur jag ser ut runt ögonen/näsan/munnen? Rödflammig! Är jag allergisk mot träning? :) Obs, de röda ögonen beror på sömnbrist pga katten.

Tillbakablick.

Förra året den här tiden var jag för övrigt här. Det var 25+ grader och sol. Jag tror jag ska blunda en stund och drömma mig tillbaka en liten stund.




Kattfnatt.

I natt har min katt varit den jobbigaste katten i världshistorien. Jag kan inte förstå vad det har tagit åt honom. Han har härjat, bråkat, bitit, hoppat, skramlat, bankat, mjauat och sprungit runt som en huvudlös höna. Hela natten! Han har väckt mig otaliga gånger, två av gångerna har han varit en riktig elaking. Han har gnagt sönder min arm, bitit så hårt att jag varit på gränsen till att börja gråta innan jag fått stopp honom. Det värsta när han är på det här humöret är att han inte ger sig. Någon som är proffs på katter som kan förklara för mig varför han får sådana här ryck? Och varför blir han så arg ibland att han attackerar mina armar med sina huggtänder? Snälla förklara för mig. Jag vill gärna kunna motverka det här heltokiga beteendet.

För övrigt så påstår dom nu när jag ser på Nyhetsmorgon att det är vårdagsjämning idag. Jihoo! Men... Var fasen gömmer sig våren? Några plusgrader övertygar inte mig. Ge mig sol, värme och grönska så kan vi börja diskutera vår.


Här snackar vi vårtecken. Vart gömmer dom sig?
(bildkälla google)

Fredagsmyset.

Igår kväll gjorde vi musslor. Det blev fantastiskt gott, mycket godare än dom andra gångern vi har gjort samma. Eller inte riktigt samma, jag ändrade receptet lite grann.


Mums. Så sjukt gott.


Vitlöksbröd, musslor och vitt vin.

Någonting hände?

Jag var och tränade idag. Jag vill inte gärna göra det, men jag måste erkänna att det kändes himla bra idag! Vad är det du säger människa? Menar du att du tyckte det var trevligt att träna? Håll i er nu, ja det tyckte jag. Jag började med lite armar och ben, men övergav det för löpbandet. Jag har aldrig någonsin varit typen som joggar. Aldrig. Idag körde jag lite intervaller. Powerwalk, jogging och sen lugnt. Så höll jag på i en halv timme, sedan kände jag att min ansikte började närma sig en onormalt burgundy röd färg. Illavarslande alltså. Men det var skönt. Måste testa det snart igen!

Var är Elvis?

Sorry, det har varit lite trögt på bloggfronten. Men det är väl klart att jag ska visa er Elvis.

Här har ni honom. Han har hittat en låda att hänga i.



Hej hej, här hänger jag.

Magsjukan slog till

Och det är riktigt jobbigt. Fy bövelen.

Både blä och jihoo!

Ni vet den där jobbiga känslan när man går runt och mår lite illa hela tiden, fast inte så illa att man vill spy och inte så illa att man bara kan ligga ner? Så har jag mått sedan igår kväll då jag gick och lade mig. I morse kunde jag inte för allt i världen få i mig min frukost, inte ens kaffet ville jag ha (ni som känner mig vet att om morgonkaffet inte smakar, då är allt inte riktigt som det ska vara...). Nu går jag runt och är väldigt rastlös för att jag mår liiiite illa hela tiden. Jag vill äta men jag vet inte om jag vågar.

Huu, detta är riktigt vidrigt.

Dagen började med snö idag. Igen. Hade jag börjat kräkas (snälla snälla låt mig slippa) så hade jag gått ut och kräkts på snön. Påriktigt.

Men guuuuud, kanske ni tänker nu, du skriver ju bara om negativa saker hela tiden. Det kan hända... Men här kommer en positiv nyhet. Idag kommer min bror hit! Och inte bara det, han flyttar hit! Han ska minsann jobba som kock på Trädgårn och det är ju fantastiskt!  Det är den klart bästa nyheten på länge. Två av fem här. Kanske kan vi snart få hit hela familjen? :)

Nu ska jag äta glass, jag tror att det botar illamående.

Snöstorm och tulpaner.

Igår var det både kvinnodagen och fastlagstisdag (=fettisdagen). När jag kom hem från jobbet igår kväll mötte min sambo mig med massa fina tulpaner! Så himla fint, jag älskar tulpaner. Jag bidrog med vaniljsemlor (vaniljkräm i stället för mandelmassa, muuums), så vi hade en win-win situation här hemma.

Det var sol hela dagen igår, vårigt och härligt. Idag när jag tittar ut är det snöstorm. Det är nu jag vill krypa ner i en håla och stanna där tills någon informerar mig om att det är både soligt och varmt utomhus. VARFÖR måste det snöa nu? Helvetes jävla skit vad trött jag blir.

Lite tulpaner för att pigga upp i snön (!!)


En bukett röda...


Och två buketter rosa!


Samtalet.

Jag sitter och laddar för att ringa ett viktigt samtal. Detta är ett samtal som kan vara det nästa stora steget i mitt liv. Jag borde kanske inte vara det, men jag är så himla nervös. Jag skulle ha ringt förra veckan, men jag kom inte så långt... Än så länge handlar det bara om ett samtal, så jag fattar inte varför jag sitter här och stressar upp mig för det. När jag väl har ringt mitt samtal kommer det att kännas så himla skönt. Jag har gett mig själv ett ulimatum... Om senast 8 minuter ska jag ha greppat telefonen och ringt.

Istiden.

Hur skönt är det inte att ligga hemma i soffan en fredag kväll och se på animerad film? Vilken film undrar ni? Ingen mindre än Ice age 2. Jag tycker det är fantastiskt att en film kan få mig att skratta högt gång efter gång efter gång. Det finns inte många filmer där ute som gör det. Pungråttorna är dom bästa, haha. Dum och dummare.

Idag kära vänner kändes det som att våren är på ingång. Det var rått från och till, men när solen tittade fram på eftermiddagen då kändes det i hela kroppen att det snart snart snart är vår. Så himla fint så jag nästan blir tårögd. Jag är inte gjord för kyla förstår ni.

HAHAHA, Sid är ju också sjukt rolig. I filmen alltså. Från en sak till en annan sådär. Trött som en gnu är jag, som ni kanske märker. Hej på er så länge, nu ska jag fortsätta glo på film.


Hur söta är inte dom här då? (bildkälla är google)


Eller den här filuren? Sötast!

Tomaten.

Hur kommer det sig att folk inte svettas och blir röda i ansiktet när dom tränar? Jag vlir hysterisk. Det är påriktigt, i all största ärlighet, ENDAST jag som svettas och blir tomatröd i ansiktet. Jag blir så hysteriskt varm och röd i ansiktet så det är pinsamt. Och jag blir inte jämnröd, jag blir flammig (för er som känner Mr. Tovesson, tänk er färgen han får i ansiktet när han dricker alkohol innan det går över till lila... så ser jag ut!)! Varför blir ingen annan röd i ansiktet? Jag kollade på dom andra som gick eller sprang på löpbandet samtidigt som jag idag... Ett par stycken var lite FUKTIGA i pannan, men de flesta såg helt oberörda ut. Ååååååååååh... Snacka om att man känner sig tjock o vidrig då. Blääääääääh blääääh bläääh.

Och en sak till. Varför känner man sig så trött o seg i kroppen efter träning? Jag vill känna mig pigg och stark! Bajsträning, jag vill bara vara naturligt slank och fast i kroppen. Bläh.


RSS 2.0