Måndag den sista januari tvåtusenelva.

Det här bloggandet går verkligen upp och ner. Vissa stunder tycker jag det är väldigt roligt, men de allra flesta stunderna tycker jag att det är roligare att läsa andras bloggar. Jag tror inte att jag är riktigt tillräckligt intresserad av det här för att det skall kunna bli bra. Jag borde egentligen lägga ner helt... Men ni vet dom där få stunderna när jag verkligen vill skriva något, visa någon bild eller så, då kan det ju vara bra att ha? Det här med att locka massa läsare och så, det har jag ju aldrig haft som mål, så egentligen spelar det ju ingen roll. Bloggen är för min skull och då spelar det ju faktiskt inte någon roll om jag skriver eller inte skriver. Den får ligga kvar så länge, men vänta er inte massa inlägg.

Har ni för övrigt tänkt på att det idag är sista januari? Det har redan gått en månad av det här året. Jag har sagt det så många gånger förut, men säger det igen. Järnspikar vad tiden går fort.

Vad ska man säga?



Kanske att jag är i skarpt behov av en ny väska efter Elvis senaste påhitt?
Kattskrället har gjort kaos på min väska! (för er som sett laserturken, ni vet precis vad jag menar när jag skriver "gjort kaos") Jag ska fan i mig göra kaos med Elvis.

D-day.

Imorgon har vi opponering av vår uppsats. Halleluja knäckebröd vad skönt säger jag bara. Inte för att jag ser fram emot det här evenemanget speciellt mycket, men tanken på att ha det undanstökat gör min nästintill lyrisk. Kl. 09.00 drar vi igång och här sitter jag (klockan är i skrivande stund 00:10). Det är inte överdrivet sent kanske, men för mig som inte brukar sitta uppe såhär länge, känner jag mig lite virrig. Och trött. Fast samtidigt inte.

Nervös inför morgondagen? Oh, yes.
Går kroppen på högvarv och har hjärnan slutat fungera normalt för länge sedan? Svar: Ja.
Gå och lägg dig människa??? Jag ska! Jag ska bara först...

Heja på mig och Viktoria imorgon om ni känner att ni inte har något annat för er. Tack och godnatt!


Elvis luftar sina åsikter.

I vad som verkar vara rent ursinne, har Elvis åter igen luftat sina åsikter. Det bästa med Elvis är att han uttrycker sina åsikter väldigt tydligt, det går inte att missa.

Detta hittade jag på golvet när jag gick upp i morse.



Elvis gillar inte den svenska kungafamiljens män. Både Carl Philip och prins Daniel har fått sig en omgång. Jag hoppas innerligt att Säpo håller sig borta, det var faktiskt katten, inte jag!

OBS! OBS! OBS! Jag har inte köpt tidningen. Henriks mamma förser mig med denna lektyr. De dyker upp i en påse, tillsammans med Ica-kuriren. Om jag bläddrar i dem? Självklart. Ni anar inte vad som händer bakom kulisserna i kungafamiljen liksom...

Om att vara förväntansfull.

När jag stter hemma och pluggar, som idag, då är jag alltid lika förväntansfull. Och ja, jag har faktiskt studerat en hel massa men alla som någonsin studerat vet att man måste ha en liten paus ibland. Om ni inte tror mig, läs det Peppe skriver. Hon är för övrigt grymt underhållande, på ett simpelt och mycket finlandssvenskt vis.

Nu kom jag av mig. Jo, jag är alltså förväntansfull när jag sitter här hemma. Varför? Jo, för att postmannen eller postkvinnan ska komma med vår post såklart! När jag hör dunsen i hallen, flyger jag upp ur soffan för att inspektera innehållet. Och jag blir lika besviken varje gång. Räkningar, smygreklam (trots den egenhändigt gjorda ingen reklam tack-skylten som sitter synlig ovanför postinkastet) och ett eller två brev från HM. That´s it. Det är sällsynt att det dyker upp något annat spännande. Ändå sitter jag här lika förväntansfull dag efter dag.

Nu kanske ni tänker, ack så naiv hon är. Lilla gumman, klapp klapp.

Men en vacker dag kommer det att dyka upp något fantastiskt, det är jag säker på.

Gröna fingrar någon?

Kära Gröna Fingrar,

Vad har hänt med min hyacint? Tror ni den går att rädda?



//Anonym

P.S Jag kanske skall tillägga att jag glömde vattna den D.S

Gott nytt år!

Må hända att jag är en liten aning sen med att hälsa ett gott nytt år... Med tanke på att det är den 7 idag. Men sa Sven, så kan det gå. Jag har haft tankarna på annat håll, har inte brytt mig om bloggen överhuvudtaget. Tankarna på annat håll = jag och V har skrivit exemensarbete.

Igår kväll skickade vi äntligen in det. Väldigt skönt! Samtidigt som det är typ hur mycket kvar som helst, dvs. opponeringar o kompletteringar o allt vad det innebär. Den här helgen skall jag inte ägna åt plugg iaf, måset vila hjärnan ett litet tag.

Jag har funderat lite på vad jag hoppas på att det här året ska bära med sig för mig...

Här är några grejer jag absolut vill ha med under 2011










Här kommer min önskedröm á 2011





RSS 2.0